Nathalie Rönnqvist

Ett inlägg som kan vara rörande!

Idag på kursen hade vi Nathalie som tema, MED hennes föräldrar Jane och Kjell rönnqvist.
Nathalie är en tjej som vart mördad 2003 av sin ex pojkvän efter 2 år förhållande.

Just i denna stund så känner jag mycke sorg, fast det ENDÅ gått 6 år sedan hon vart mördad..
Tänk att det är 6 år sedan familjen fick ta ett sista farväl i kyrkan av henne.

Nathalie vart 16 år och 9 månader den dagen hon vart mördad av sitt ex.
Den dagen förändrades för många i hennes omgivning.


Tänker just nu på denna här killen som gjorde det, många av er vet ju vem han är, en av hans syskon har jag träffat massa gånger.
Och känner att denna familj måste känna sig stämplad av det deras son och bror gjorde,Men just nu känner jag även att det är inte deras fel.

Den här killen hade massa droger i kroppen när detta hände, kompisen som var med och hälpte mördaren talade om allt för polisen och mördaren fick avtjäna 8 ½ år i fängelset, killen som var med fick sitta lite mer än 1 ½ år i fängelset.

Föräldrarna till Nathalie har förlåtit mördaren för det han gjorde deras dotter..
Dom förlät honom för att kunna bearbeta sin sorg och kunna gå vidare och vara klar med honom!

Nathalie har även en storebror vid namnet pierre.. 1 vecka innan nathalie mördades så hade han flyttat hem till familjen igen.
Och har kunnat bearbeta sorgen tillsammans med familjen!
Idag är pierre 28 år gammal, han har bearbetat sorgen av lilla syster till något bra.

Här följer några länkar ni kan läsa om nathalie och hennes ex pojkvän!

http://www.dn.se/nyheter/sverige/expojkvan-domd-for-mord-i-njurunda-1.222276

http://dagbladet.se/nyheter/njurundamatfors/1.363047

Nathalie en film om förlåtelse

http://www.aftonbladet.se/wendela/article172184.ab

http://www.aftonbladet.se/wendela/article3816090.ab

http://dagbladet.se/nyheter/njurundamatfors/1.118127

http://www.minnas-nathalie.tk/


TEXTEN OCH ALLT INNEHÅLL KOMMER FRÅN NATHALIES HEMSIDA!
Ta dig tid och läsa detta!Vad var det som hände?

Lördag den 6 september 2003, det rådde feststämning här Njurunda. Det skulle vara en privat tillställning ute på Majskansen. 
Nathalie anlände till en förfest i Njurundabommen vid 18:30 tiden efter en dag på stan med en kompis. Vi var 10 stycken tjejer på förfesten, alla var på topp, vi skulle ju ha kul ikväll. Nathalies ex-pojkvän kommer förbi för att snacka lite med henne, det blir bråk och han slänger sin förlovningsring och åker sedan därifrån, nu var det definitivt slut på deras två år långa förhållande, det var något Nathalie hade tänkt på länge. Nathalie berättade att henens ex-pojkvän hotat henne innan och sagt att om hon gick på festen på Majskansen skulle hon få problem, hon skulle få se en sida av honom hon aldrig sett förut. Vid 20:30 tiden kommer det två bilar som ska skjutsa oss till Majskansen, varav en var Nathalies pappa. Nathalie var så sprallig hon hade verkligen sett fram emot den här festen. Sen hon hade bestämt sig för att bryta med ex-pojkvännen så hade hon blivit som en ny människa, hon var glad igen. Något som hade vart lite upp och ner under tiden då det vart lite struligt i förhållandet. 

Vi kommer fram till Majskansen vid 20:45. Vi går efter att några av oss blossat lite utanför direkt in i lokalen och sätter oss vid ett bord. Än var det inte så mycket folk där, kanske 30-40 stycken. Nathalie får ett samtal från hennes ex-pojkvän som säger att han vill prata med henne och att hon ska möta honom utanför Majskansen om 15minuter. Efter ungefär 15minuter kommer ex-pojkvännen in och hämtar Nathalie, hon säger att hon kommer strax och lämnar jacka, väska och dylikt hon oss. Inte tyckte vi att det var konstigt att dom åkte ifrån för att snacka, det hade ju hänt ofta den senaste tiden då det vart lite struligt mellan dom under sommaren. Men efter någon timme börjar vi undra. Vi går runt bland folk och frågar om det var någon som sett henne, det var ca 200 ungdomar på festen så det fanns ju en chans att hon var någonstans ibland oss. Ringa till henne kunde vi ju inte göra eftersom vi hade hennes grejer däribland telefonen. Nathalies mamma ringde och frågade efter henne, vi sa att vi inte hittat henne och när Nathalies mamma ringde andra gången blev hon orolig och kom ner till festen tillsammans med Nathalies pappa. Dom började också leta. Vi ringde även till Nathalies ex-pojkväns telefon men när han svarade sa han att han inte visste vart hon var och sen slängde han på, sen var hans mobil avstängd resten av kvällen. 

Söndag 7/9 Klockan 04:00 kontaktar Nathalies föräldrar polisen. Några timmar senare cirklade en polishelikopter med värmekamera över området runt Majskansen, också polispatruller, hundförare och orienterare var på plats. Privatpersoner fick än inte delta i sökandet. Vi skickades hem senare på kvällen pga. att det inte fanns något mer att göra, det hade blivit för mörkt. Vi fick information om att vi skulle komma till Majskansen klockan 08:00 nästa morgon om vi ville delta i sökandet. Inte ett spår efter Nathalie, men strax innan vi åkte kom en gammal man med en ring som han hade hittat. Det var Nathalies förlovningsring. Vi identifierade den med ex-pojkvännens ring som en av oss tagit hand om. Ringen hade hittats vid en parkeringsficka strax söder om Majskansen. 


Måndag 8/9 Klockan 08:00 var vi på Majskansen. Polisen informerade om vilket område som skulle sökas av den dagen. Skallgångskedjan skulle systematiskt söka av området runt Majskansen meter för meter. Räddningstjänsten, orienterare, polis, hemvärnet och privatpersoner deltog i sökandet. Men vi som var under 18år fick inte gå med i skallgången, detta berodde på att vi var för unga i fall vi skulle hitta något obehagligt tex. Nathalie död. Vi grät, vi ville ju också leta, hon var ju vår kompis. Vi tänkte på det värsta men hoppades på det bästa. Vi hörde rykten om folk som trodde hon bara stuckit, liftat med någon långtradare och bara inte ville bli hittad. Men vi visste att det inte var så, Nathalie skulle aldrig göra något sådant. 

Så vi som inte var myndig vi åkte iväg själva och letade, tillsammans med andra kompisar som var över 18 och hade körkort.   
Vi var ca 15 ungdomar som åkte runt på platser vi tyckte var intressanta, platser vi visste Nathalie och hennes ex-pojkvän vart på tillsammans och som dom hade tillgång till. Redan från första dag misstänkte vi ex-pojkvännen, detta berodde på hans väldiga svartsjuka, hans kontrollbehov och att han gick på anabola steroider (ryss femmor). Så vi åkte runt, utan resultat. Vi åkte också hem till ex-pojkvännen. Två av oss gick upp för att prata med honom. Hans lillasyster öppnade dörren, hon sa att hennes bror låg och sov, vi bad hon hämta honom ändå. Hon gick in på hans rum och efter en kort stund kom ex-pojkvännens kompis ut ur rummet och sa att ex-pojkvännen sov eftersom dom var trött efter att ha vart ute och letat hela natten. Vi ringde sedan till kompisen för att fråga om ett rykte vi hört om att ex-pojkvännen vart hemma hos honom och duschat natten till söndag. Han hade glömt att ex-pojkvännen vart där, men sen kom han ju på att jo, han hade ju vart där. Vi fick inte ur han så mycket mer. Vi återvände sedan till Majskansen för att möta upp med dom som vart med i skallgången som nu hade lunch. Också dom var utan resultat. Efter lunchen fortsatte sökandet, både med skallgångskedjan och vi i bilarna. Vi kom i kontakt med mycket media under dagarna ute på Majskansen. Vissa var riktigt jobbig när dom kom med mikrofoner och kameror upp i ansiktet på en när man redan sagt åt dom fyra gånger att man inte ville. Vissa var riktigt kalla, det var ju redan jobbigt som det var utan dom. 
Några av oss blev under dagen förhörda av polisen om ex-pojkvännen och vad som hade hänt på kvällen innan försvinnandet.

Letandet fortsatte ända tills på kvällen då det åter igen blev för mörkt. Då var det bara att åka hem och försöka sova, vilket var helt omöjligt. Under dom dagarna drömde man hemska drömmar och sov oroligt om man sov alls. Då på kvällen när jag kom hem från Majskansen kom Expressen hem till mig efter ha hört att jag hade en bild på Nathalie som knäppts en timme innan försvinnandet. 
Dom fick bilden för att publicera den morgonen därpå. Jag kände att det var viktigt att folk visste hur hon såg ut i fall att det var någon som hade sett henne. Så två dagar efter det hade dom flesta tidningar och tv bilden.


Tisdag 9/9 08:00 vi samlas åter på Majskansen. Skallgången sattes igång och vi for iväg i bilarna. Idag var det ännu mer privat personer som frivilligt ställde upp i skallgången. Vi åkte ut på fler ställen vi visste om. Men utan resultat. Vi stannade till på församlingsgården i Bommen för att äta en bit. På församlingsgården var det fler ungdomar som inte fick vara med i skallgången. Vi satt där och pratade om vad vi trodde hänt, hur vi kände, om allt. Personalen på församlingsgården var verkligen ett stöd under dom dagarna. Där fick vi också skriva på listor om vilka som var på festen och deras telefonnummer, listan skulle lämnas till polisen. Sen for vi ut igen för att leta. Den här dagen fick vi höra över radion att det var två stycken män som hade anhållits, en 19årig man och en 20årig man. Vi förstod precis vilka det var. Det var ex-pojkvännen och hans kompis. Under förhören med polisen hade med dom två anhållna delgetts ingen brottsmisstanke. ex-pojkvännen säger att han hämtat Nathalie på Majskansen för att prata med henne och sedan hade dom börjat bråka. Att Nathalie klivit ur bilen vid en parkeringsficka söder om Majskansen där hon slängt sin ring på honom, sedan gått iväg mot E4 och att han sedan åkt tillbaka till Majskansen och fått frågor om vart hon var, sedan åkt därifrån. 
Allt kändes så konstigt, vi kände ju både ex-pojkvännen, kompisen och Nathalie. Vi förstod inte vad som hade hänt. Men vi höll hoppet uppe. Vi åkte tillbaka till Majskansen och pratade med dom som vart med i skallgångskedjan och försökte få veta mer genom polisen, men det var lönlöst. Nathalies familj var där under alla dom här dagarna, det kändes jobbigt att se dom. För mig kändes det ju så svårt, hur kändes det då för dom, deras barn, tänkte jag. Letandet avslutades när det mörknade. Men vi ungdomar fortsatte åka runt överallt, snart visste vi inte vart vi skulle leta längre. Vi var mycket på församlingsgården där personalen hade kontakt med polisen om det skulle hända något. Församlingsgården var öppen fram till nio-tio tiden på kvällen, så vi var där då också, Vi letade sent in på natten, men ingenting.


Onsdag 10/9 08:00 åter igen på Majskansen. Skallgången körde som vanligt igång med att polisen informerar vart, hur och när. Och vi drog som vanligt ut i bilarna. Men det fanns inte så många ställen kvar att åka till. Den dagen var vi mest på församlingsgården. Men vi åkte ut på Majskansen ett tag för att fyra av oss skulle göra en intervju med Efterlyst som skulle sändas torsdagen därpå. Nathalies mamma förstod inte varför, för det här skulle ju bli klart idag, sa hon. Sen åkte vi tillbaka till församlingsgården. På kvällen när dom från skallgången kom tillbaka sa polisen att det här var sista dagen det var skallgång. Det berodde på att dom sökt av det mesta av området och lite p.g.a. ekonomin. Vi blev förbannade. Det handlade ju om vår kompis. Dom sa att stabben inne på stationen jobbade för fullt och att det inte fanns något mer att göra där ute. Vi fick veta att vi skulle samlas på församlingsgården kl 15:00 dagen därpå.  


Torsdag 11/9 Vi kom till församlingsgården ett tag innan. Vi viste att det var något vi skulle få veta idag. Telefoner ringde och pep om rykten att dom hade hittat Nathalie död. Vi ville inte tro på något förrän polisen hade sagt det. För det var något vi lärt oss under dom här dagarna, att rykten är oftast bara rykten. Men efter ett tag stod det på Internet och radio sände ut det. Dom hittat Nathalie död. Polisprästen kom och berättade att det polisen hade att berätta inte var något trevligt. Vi bröt alla ut i gråt. Det kändes så overkligt, vi kände ju alla inblandade. Eller ja, vi trodde vi kände ex-pojkvännen och hans kompis. Det var hemskt. Alla grät och var så ledsna, vi hade fått höra något vi hade hoppats inte hänt. Vår kompis hade blivit mördad. Efter ett tag kom polisen och informerade. 

Vi har hittat Nathalie, sa hon. Hon berättade att dom hade hittat Nathalies kropp nergrävd i Hornslandet strax öster om Hudiksvall.
Att hon hade blivit mördad. Hon kunde inte ge oss några detaljer. 
Dagen därpå begärdes ex-pojkvännen häktad för misstanke om mord. Alla var utom sig av sorg och saknad.
Vi åkte hem för att sedan åka på en minnesstund uppe i kyrkan. Kyrkan var proppfull under minnesstunden. Det var så vackert.
Att alla dessa människor var där för att hedra Nathalies minne.
Vi kom verkligen närmare varandra under dom här dagarna.
Vi hade skrattade samtidigt som vi gråtit tillsammans. Vi pratade om hur vi kände och om hur vi tyckte.
Och vi vet alla att Nathalie alltid kommer alltid vara bland oss...


Det var kompisen som efter fyra dygn bröt ihop och berättade alltihop. Han berättade att ex-pojkvännen mördat Nathalie, sedan kommit hem till honom och bett han hjälpa honom. Dom hade var kompisar sen dom var små så han kom i chock och begrep inte vad han bad honom göra. Tillsammans åkte dom upp till ruinerna av den nedbrunna Tallstugan i Nolby för att bränna ex-pojkvännens kläder. Allt detta medan Nathalies kropp låg i bagaget i bilen. Snabbt fixade dom fram nya kläder och spadar. Dom åkte ner till Hornslandet, Kompisen grävde eftersom ex-pojkvännen var skadad. Dom städade sedan platsen så det inte skulle finnas några spår, sedan städade dom tillsammans bilen som dom fraktat den döda kroppen i. 

Polisen hade kommit fram till platsen på onsdag kväll vid 23tiden efter att kompisen pekat ut på en karta vart Nathalies kropp låg nedgrävd, men då hade vart för mörkt för att hitta och gräva upp kroppen, så tidigt på torsdag morgon började dom gräva. Dom hittade kroppen snabbt. Kroppen skickades till rättsmedicinska i Umeå för obduktion.

Sedan erkände även ex-pojkvännen, han berättade att efter dom bråkat hade hon slängt ringen i parkeringsfickan men sedan klivit in i bilen igen och han hade kört till Vedamon där han stannat och bråket flammat upp igen. 
Han berättade hur han hade strypt henne med sitt skärp.

Dom båda åtalades, för mord respektive grovt skyddande av brottsling. Under rättegången den 30/10 fick vi också veta att det var inte bara strypningen som Nathalie fick genomlida innan hon slutligen dog. Det tog åklagaren mer än 10 minuter att läsa upp alla skador Nathalie hade. Skadorna hade orsakats av kniv, vid strypningen och till följd av annat våld. Hon hade knivhuggits ett 20-tal gånger, så hårt att kniven tillslut gått av och fastnat i skallbenet på henne. Ex-pojkvännen gav inte en enda blick till Nathalies föräldrar och bror under rättegången, utan gömde sitt ansikte i händerna under hela tiden.

ex-pojkvännen dömdes den 21/11 till 8,5 års fängelse för mord, brott mot griftefrid och dopningsbrott.
han ska även betala 230000 kronor i skadestånd till Nathalies föräldrar och bror.
Eftersom ex-pojkvännen var under 21år och inte straffad tidigare så fick han bara 8,5år, annars hade det inte vart helt omöjligt med livstid.
Kompisen dömdes till 1,5 år fängelse för grovt skyddande av brottsling och brott mot griftefrid,
han ska betala 30000 kronor till Nathalies föräldrar och bror. 
Ingen av dom dömda överklagade domen dom delgavs.
Nathalie

Bilden är tagen från hennes hemsida!!
Tycker den är otroligt fin på henne!

Musiken har jill johnsson gjort till nathalie och familjen!

Hem hem hem!

Nu slutar vi och ska snart åka hem..

får se om jag bloggar nått idag annars så skriver jag sen :)

God morgon!

Nu sitter man på kursen igen!

Trött, men man får väl ta det!
Nu är det frukost hät och sedan får man se vad de blir.

Idag har vi Natalie föräldrar här, tjejen som vart mördad av sin pojkvän och nergrävd utanför huddiksvall.
Dom ska prata om hur det är att kunna fortsätta utan sin dotter och hur dom hjälper andra..

Jag känner just nu bara blää, men de går väl förhoppningsvis över (får jag hoppas)
Hade tänkt att gå förbi körskolan sedan och hälsa på christian.
Prata lite om han har tid, träffade han förra veckan och då frågade han om inte jag kunde komma förbi och säga hej!

näe nu ska jag vara social med dom andra :D haha :D

Uppdatering

Just nu känns de som bloggen ligger på is, jag har bara inte haft orken att skriva något.
Dels för att de går så mycke skitsnack både hit och dit, om folk som ringer samtal dom inte har med att göra, och vise versa.

Veckan som varit så har de inte blivit så mycke, onsdags va jag till kursen, torsdag och fredags tog jag de lugnt.
Helgen har jag solat " ser ut som en kräfta ¨på bröstkorgen märken efter bh:n. sååååå snyggt.
Men nu har väl de röda lagt sig och de bruna börja komma fram.
På bena vart jag brun!!! De är ett under. Men brun vart jag :D å inte röd..

Kattungarna är mer och mer ute och springer i lägenheten, idag tog alla 3 farten och sprang in till Bamse och runt honom och ner i vattenskålen, jag dom hade fest iallafall.
Bamse han låg lugnt och fint och bara tittade, tacka för det!

Till slutet av denna vecka så är kattungarna HELA 8 veckor!


Jag ska evt till läkarn imorgon och prata med en NY läkare då min är där så sällan, hoppas på att han lyssnar!
Ska få imegran tror jag de hette utskrivet åt migränen! SUCK!

Jag ska försöka skriva lite mer i bloggen iallafall så de blir några rader om dagarna. Evt blir de kvällstid då jag endå sitter här!

Nu ska jag lägga mig framför tv och bara slappa!
God natt och sov gott. Gått folk :)

Kursen


Jaha, då satt man på kursen igen då..
Trött men här är jag, vi är än så länge bara 3 stycken, hoppas på att fler ramlar in.
Känner att jag börjar bli hungrig oxså, så nu vill ja ha frukost!

Imorse klev jag upp 06:20, eller vaknade vid 06, men snosade mig fram till 06:20.

Nu ska jag göra lite annat..
Återkommer sen :)

Uppdatering

Ja då va de dags att skriva lite känner jag.

Veckan som varit har varit bra.

Måndag tränade jag och va ledig från kursen
Tis va jag på kursen och senare va jag och simmade med Marie, tack gumman för en trevlig dag
Onsdag va jag hemma från kursen, tränade och hade ont i huvudet, städade och tog de lugnt
Torsdagen va jag hos sjukgymnasten och tränade på gym, såå skönt. hade ont i huvudet så de vart att ta de lugnt.
Fredagen va jag ute på framsidan och umgicks med grannarna.
Lördagen tog jag de lugnt
Söndag/igår vilade jag..Veckan har inte blivit så mycke annat. Dagarna går förbi, kattungarna växer, till slutet av veckan är dom 7 veckor.
Äter både blötmat och torrfoder "som man blöter upp"
Bamse har de inte blivit så mycke med, han bor kvar,växer och tycker att våren är kanon!

På tal om våren, gud va jag vill ha sommar, kan man gå i skogen :) Lääängtar

Är det något ni funderar över så skriv en kommentar :D

Kursen

Sitter på kursen nu.. Kom för en liten stund sen.
Blir att äta vid 12 och sedan bege sig ner på stan, ska handla bikini shorts " underdel"
Sedan åka och BADA!!! Eller simma ett tag och sedan bada :D

Nu ska jag titta runt, bilder ska knäppas från badhuset :)

Jag bara måste..

Sitter och pratar på msn med mitt ex ex, Niclas..
Igår va han hos ett par bekanta till både han och mig,han va där och grillade och hade trevligt.
Pratade en snabbis med han i mobilen igår då talade om att dom hade grillat och att de hade gått otroligt bra, vilket gjorde mig i skratt, för när han säger nått sånt då är det oftas tvärtom!
Och nu när jag pratar med honom så skickade han en länk, öppnade och tittade, vilket gjorde mig totalt full i skratt och vill verkligen dela med mig :)
Kan oxså dela med mig om att vi alla har torr humor! :D
Personen som grillar heter Blondi :) och personen som filmar är Niclas!

Kisse kattungarna 5 veckor


Idag blir mina små 5 veckor, gud så fort tiden går..
I dagens läge så går dom på kattlådan,
Leker,
Vässar klorna,
Dricker vatten,
Fräser och morrrar,
Provat på och smaka visa saker.

Så de är full gång på dom,Till nästa helg som kommer så ska jag börja ge dom blötmat för kattungar och sedan till veckan därpå så ska dom börja få torrfoder, ska blöta upp den i början..
Alla väger nu ca 400g, för att vara 5 veckor. Nästan lika stora är dom.

Jag har tagit Bamses gamla hundbur som han nu växt ut och gjort de till koja och sedan tagit en flyttkartong och gjort de till ett litet bo,

Har öppnat på ena sidan öppningen satt dit kartongen, satt in kattlåda (liten för kattungarna),vatten,och en klösbräda, en liten och väldigt smal lång.
Jag tycker dom är för små än för att springa runt på golvet med en hund som tror dom är pipleksaker.vilket skrämmer mig väldigt mycke, då Bamse fortfarande bara är unghund och klassas lite som en valp än, fast han snart är 1 år ;)
Men jag tycker detta funkar och kattungarna tar ingen skada vilket jag ser....

Nätterna så sover dom i lådan inne i sovrummet :)

När kattungarna är 8 veckor och äter själv, när dom har lärt sig lite vad som är rätt och fel!
Då ska jag låta dom springa öppet i lägenheten, men än så tycker jag dom är för små. :) Mina små dunbollar..

Lägger upp en ganska så nytagen bild :)


Tyvärr har kattungarna ögoninflamation. Ska se om jag kan få en tid till nästa vecka.

Ledig

Idag har de inte blivit så mycke gjort, klev väl upp bara för ett tag sedan.
Bamse har spytt på morgonen så de vart till att sitta och hålla honom lugn, han blir lite halv stressad när han spyr och går omkring i ringar och har sig, men står man bredvid så står han stilla och är lugn.
Första 2 gångerna va mer spylikt dom andra gångerna kom de bara galla, så tacka för det iallafall.
Har precis gett han mat, har blött upp det åt honom iställe, kanske bättre för magen, annars märker jag det.

Försöker att få hemmet till att se någorlunda normalt ut, tycker jag har saker över allt, men de kanske är bra :p..
Jag vet ju vart jag har dom.

Idag,Imorgon och på måndag så är jag ledig vilket känns otroligt skönt..
Jag får vila upp huvudet "mera" och de känns bra.
Fick veta att sötnos oxså har haft problem vilket inte är bra, men hoppas på myck vila så blir de bra.

Kände att jag har blivit förkyld av att jag så stolt har gått utan jacka och sprungit i linne mellan dörrarna här.
( Dom dagarna de har varit sol.... Vill ju ha sommar nu )
F.A.N... Ja ja sånt som händer. Men sitter ofta varmt så de är ju bra. och ALLTID strumpor på fötterna ;)


Nu ska jag kolla vidare och kanske få nånting gjort :)


Kursen


Idag sitter jag på kursen, vi är några stycken här.
Hoppas ju på att vi blir flera så man får träffa några fler :)

Får se om man kommer imorgon och på fredag eftersom det är röda dagar,
ska ta upp det med handledaren när hon kommer..

Idag känns det sådär, är trött och ont i magen, men hoppas de går över.
Mickis har med sig lilleman och han är riktigt på bushumör, så man får se vad de slutar med ^^ haha!

Nu ska jag sitta vidare innan vi börjar.
Skriver mer sen :)

Tisdag


Idag tog jag mig en riktigt sovmorgon, ville verkligen inte kliva upp idag.

Mickis ringde och frågade vart jag hade tagit vägen " va tänkt att jag skulle på kursen"
Sjukhuset ringde och sa att dom hade en tid idag till mig, och inte den 21. Så de va skönt.

Efter mycke MEN så tog jag mig upp ur sängen kl 13! Tänk att jag låg så lääänge och bamse han sov ;)
Upp släppte ut honom och gav honom mat, gjorde mig iordning och tog bussarna till sjukhuset.
Hela bussresan va inte alls kul, åkte själv vilket jag gärna hade sluppigt.
Väl där så visste jag inte om jag skulle andas dubblet eller om jag bara skulle försöka vara lugnt, sprang på toa och tillslut vart jag inkalld, fick av mig alla smycken, la mig och dom körde en runda, men ville ge mig kontrast!
Stack i armvecket vilket inte alls va skönt,Och som ALLTID så känns de som man pissar på sig, en varm känsla går upp mot halsen och sedan i huvudet.
När allt va klart så va de nästan som jag sprang från avdelningen. Tycker inte alls om sånt där.
Fick i mig luft och sedan kom bussen, bytte buss och sen hem.
Väl hemma så har de blivit lugnt. Har inte alls gjort mycke.
Ska strax göra mat och sen blir det vila, bamse sover :)

Måndag


Idag va jag in på "praktiken" och visade mina snygga sjukintyg! Thomas skjussade mig..
När jag va på praktiken så fick han ett samtal att någon hade förstört hans bil.
Så de vart att följa med dit, fyfan vilka j'vla nötter de måste finnas, märker man att de inte funkar att försöka så ger man väl upp, näe men då kvadar man allt! Satans idioter...... Ja ja! Såna finns de gott om!
Tur att de finns försäkringar :D

Fy va less jag är på allt..Har fått tid nu till hjärnröntgen, så nu håller man bara tummarna!
- - - - - - - - - - - - - - - - -

Idag fyller min pappa 42 " host " haha!
Ringde honom 00:10 inatt och sjöng, vilket han kanske inte tyckte om såå mycke men endå :) hehe..
Ja tänk, inte låångt kvar till 50 ;) Mamma du har ju mycke närmare haha!

- - - - - - - - - - - - - - - - -
Imorgon ska jag på kursen, de känns skönt att bara kunna slappa ;).. ( vill ju ha närvaron )
Ska sedan en sväng bort på sporthallen och höra lite grann om simmningen.. (vill inte vara på alnöbadet efter svampen)
De va väl iallafall lite grann om vad jag ska göra :)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Fick veta av min morbror att morfar överproducerar järn i blodet, och att de va geniskt och för nått år sedan så upptäckte dom att min morbror hade VÄLDIGT högt ( han lämnar blod ), han hade 663 nivå i järn i blodet, men efter 1-2 års besök så hade det gått ner till 88...Och hade inte han gått dit så hade jag kanske inte i dagens läge haft en morbror, jag är tacksam för att han va där!

- Jag tappade kontakten med min morbror för en del år sedan och vill ALDRIG göra om det igen!
Han är en del av min morfar, och den delen vill jag ha kvar ;) ! Självklart vill jag ha kvar min morbror oxså :)

Jag är tacksam att min morbror vill prata med mig :) / Ni som undrar hur gammal han är så är han snart vid 30 gränsen ;) hehe...
 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -  

Sötnosen

Du är helt underbar på alla de sett och vis.
Du får mig att lee när jag känner mig nere och du får mig att se allt ibland till nått bättre.
Är helt underbart tacksam att du finns i mitt liv och stannat efter allt motgång som kommit!
Jag vet att allt inte är kanske de lättare just nu, men som du säger, de kommer ordna sig!
Tycker om dig vilket fall som helst.. <3 Smurfen ;)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

( ' v ' ) Den dagen du kommer att säga dom 3 magiska orden,
från den dagen kommer mitt hjärta bulta ett extra slag för evigt ( ' v ' )


Glad


Just nu känns de som om allt ordnar sig, ser ljuset framme i tunnel och hoppas att de kommer bli så!

Idag har jag skickat sms med MIN morbror :) Glad för det!

Har inte haft någon spec kontakt med honom sedan morfar gick bort och då va jag 8 år! och han var 17 så de är lite jobbigt..
Och iår blir jag 20! Han har nyligen fyllt 29 :) så de känns skönt att börja prata med honom!

Får se om mamma får nån kontakt med honom igen :)
Hon fick hans msn iallafall..

Jag och mamma har inte alls haft någon bra relation med morfars släkt sedan han gick bort vilket kanske är ganska synd!

Nu ska jag kolla vidare :)

Kattungarna 4 veckor


Lilja och fjant är 4 veckor och 1 dag
Maja är 4 veckor.....
Tänk va fort tiden har gott...!


Bjuder på en bild som är knäppt idagKolla noga på denna bild så ser ni att Maja leker med bollen.
Idag har dom börjat leka med bollarna som dom har fått.
Tiden går väldigt fort!

Torsdag och snart helgSnart är denna vecka över och jag har inte varit på praktiken alls!
I onsdags/ igår åkte jag till kursen för att träffa vännerna,hände inte så mycke att förutom efter lunchen då jag fick huvudvärk igen.
Slutade efter mitt möte med Handledarn och Handläggaren, kom överrens om att jag bestämmer hur jag vill ha det och vad jag vill ska gå först!

Prionr1 Huvudvärken försvinner
Prionr2 Träningen + simmningen
Prionr3 Jag trivs
Prionr 4 Praktik

Så ser det ut just nu.
Kom hem från kursen och allt strax efter 16 tiden igår.
Igår kväll vart de inte så mycke gjort, glömde äta då jag inte känner lust att äta.
Senare på kvällen så vart de slappa..Betalade en sen räkning så de känns skönt!
Gick promenad med mamma och hundarna.
Somnade strax efter 02 inatt och vaknade när kl ringde 06:20, stängde av den vände mig och vaknade sedan vid 07:25 men somnade om lika fort och vaknade och klev upp vid 11 och har varit vaken sedan dess,
Idag har jag pratat med Tandläkarn, dom ska återkomma när hon hade pratat med min tandläkare.
Sedan pratat med soc, att jag evt blir sjukskriven och ska ta de lugnt.
Sedan pratat med Läkarn, Jag blir sjukskriven t.o.m den 25 April och ska börja med rehabliteringen igen och börja med simningen " någon som vill följa med?" ska träna där 2 gånger i veckan :)

Va inne hos mamma förut och lekte med Lilleman, han fick följa med ner till vårdcentralen när jag hämtade mina papper :) sedan har de bara varit lugnt, hade tänkt börja med mat snart..

Hoppas eran dag/ vecka varit bra! För de har inte min varit!

Skriver kanske mer sedan..

Idag är kattungarna 4 veckor :) tiden går fort!

God morgon!

Idag är det onsdag och de innebär att jag är på kursen :)


Måndag så vart de inte så mycke, mådde inte så bra så de vart till att ta de lugnt och vara hemma från kursen.
På eftermiddan så va jag ner till läkarn och gjorde en undersökning, dom skulle skicka en remis till sjukhuset på en hjärnröntgen.. Så vi får se vad de resultatet blir.

Igår var jag ner till läkarn IGEN och gjorde blodprover för att se om jag har ett virus i kroppen som har orsakat huvudvärken och resten av värken jag har..
På eftermiddan vart det till att åka iväg och stor handla, jag fick ALLA mina pengar från soc denna gång och de kan jag tacka min handläggare på UC.

Tack Vickis för att du skjussade!!

Kvällen spenderade jag med Marie.

Nu ska jag börja..
Återkommer senare...

RSS 2.0